В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня

...
В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня
Коментари Харесай

Мария Игнатова за Edna.bg: Светът е голям и вдъхновение дебне отвсякъде

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник.  Освен че празнувахме Деня на дамата, на 8 март обичаният на всички български източник за вълнуваща и потребна информация стана на 12 години.

По този мотив сме ви подготвили една хубава изненада.  Тъй като Edna.bg e уеб сайтът, в който хиляди консуматори всеки ден ревизират своя хороскоп и астрологията е измежду най-четените ни категории, взехме решение да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи дами и техните астро изявленията, които ще имате опция да прочетете до края на месеца. 
 image2_16x9.png Седмичен хороскоп за 11 - 17 март: избягвайте да вършиме прибързани избори На фокус
Днешната ни гостенка е една заредена със слънчева сила дама, която неотдавна се изявява като водеща на сантименталното риалити " Един за различен "  - Мария Игнатова. Ето какво би трябвало да знаем за нея:

♦ Зодия: Везни

♦ Елемент: въздух

♦ Управляваща планета: Венера

♦ Съвместимост: Овен, Стрелец

♦ Щастливи цифри: 4, 6, 13, 15, 24

♦ Цвят: розов, зелен

♦ Скъпоценни камъни: опал, лапис лазули, лунен камък

♦ Дата на раждане: 26 септември
                             

За Везните споделят, че са в непрестанно гонене на правдивост и тъждество. Кои са нещата, които не толерираш и могат да те изкрат отвън равновесие?

Не чета хороскопа си и не се интересувам от зодии. Астрологията от дълго време се е трансформирала в промишленост и предлага това, което желаят да чуят хората за себе си.

Справедливост търси всеки и я търси в този момент и незабавно, само че вселената не работи по този метод. Възмездието може да пристигна след месеци, години и не под формата, която чакаме. А може и въобще да не пристигна. Не е нужно да се оглеждаме прекомерно деликатно, с цел да си дадем сметка, че светът не е обективен. Приела съм това и не се боря с вятърни мелници. Боря се до дъно да трансформира това, което зависи от мен, на останалото просто споделям “не ”.

Знакът Везни е въздушен знак. Представителите на този знак са със мощен разсъдък и изострен разум. Кои са нещата, които те въодушевяват и зареждат креативната ти батерия?

Навсякъде към нас можем да открием ентусиазъм. Не го диря, задоволително е само да не го подмина, до момента в който всекидневието ме занимава със себе си. Книга, луна, облак, първият щъркел, геният във всичките му форми, величеството на природата… Светът е огромен и ентусиазъм дебне отвред. 
                             

Везните постоянно се дефинират като най-нерешителния знак. Трудно ли си взимала най-важните решения в живота си?

Никакви проблеми нямам с вземането на решения. Анализирам казуса и диря допустимо най-ефективното решение. Извеждам го до край, заплащам си цената и не изгубвам време да “предвиждам ” бъдещето. 

Какво е твоето обръщение към всички читателки на Edna.bg във връзка 12-ия ни рожден ден?

На вас поисквам още читателки, а на тях да не разрешават вдъхновението да ги подмине и да се уповават на нежната мощ, която имат.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР